Image One
Image One
Image One
Image One

Γνωρίστε τους καλλιτέχνες

1 /8
 • ΤΑΪΛΑΝΔΗ

  Anusorn Nakdee

  Μπείτε σε έναν κόσμο τρισδιάστατης εικαστικής απεικόνισης χάρη στη δουλειά του Ταϊλανδού Anusorn Nakdee, που χαρακτηρίζεται από ελεύθερα μοτίβα, πλούσιο περιβάλλον και μια ιδιαίτερη έφεση σε εικόνες με θεματολογία που σχετίζεται με το φαγητό και το ποτό.

 • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

  Kurit Afshen

  Ο Ινδονήσιος φωτογράφος Kurit Afshen ειδικεύεται σε μακροφωτογράφιση,αναδεικνύοντας τα έντονα χρώματα και τα φωτεινά μοτίβα του φυσικού κόσμου, φέρνοντας τον θεατή σε επαφή με την άγρια πλευρά της ζωής.

 • ΟΥΚΡΑΝΙΑ

  puhhha

  Οι puhhha, με έδρα την Ουκρανία, είναι φωτογράφοι που δίνουν έμφαση στη διαφορετικότητα με φρέσκα και ποικίλα πορτρέτα ομορφιάς και μόδας.

 • ΚΥΠΡΟΣ

  Kev Klopper

  Πρόκειται για ένα στούντιο παραγωγής βίντεο με έδρα την Κύπρο που ειδικεύεται σε φρέσκο, πρωτότυπο υλικό βίντεο που αναδεικνύει αυθεντικές αλληλεπιδράσεις σε σκηνικά του πραγματικού κόσμου.

 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

  Helena Perez Garcia

  Η εικονογράφος OFFSET Helena Perez Garcia δημιουργεί εικονογραφήσεις υψηλού συμβολισμού με μυστηριώδη ευαισθησία που αποδίδουν μια ξεχωριστή αίσθηση σουρεαλισμού.

 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

  FenlioQ

  Με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο, η FenlioQ παράγει καταπληκτικό εικαστικό υλικό με αστικά τοπία, καθώς και φωτογραφίσεις και βιντεοσκοπήσεις εξωτερικών χώρων από την Ασία αλλά και όλον τον κόσμο.

 • ΡΩΣΙΑ

  Angelina Bambina

  Η Ρωσίδα σχεδιάστρια Angelina Bambina αποτυπώνει το δικό της μοναδικό στυλ στις απεικονίσεις vector. Αναζητήστε τα περίτεχνα μοτίβα, την ποικιλία των θεμάτων, καθώς και μια ευρείας έκτασης δημιουργική έμπνευση.

 • ΣΟΥΗΔΙΑ

  Maskot

  Τα πορτρέτα του σουηδικού πρακτορείου φωτογράφισης Maskot αποπνέουν έναν αέρα Σκανδιναβικής ευαισθησίας, με καλοδιαλεγμένο περιεχόμενο φωτογραφιών λάιφ στάιλ από την περιοχή.

Σύρετε

Η έμπνευσηξεκινά  εδώ

Δεν παύετε ποτέ να επιδιώκετε την τελειότητα στα δημιουργικά σας έργα. Κι εδώ είναι που μπορούμε να σας βοηθήσουμε. Το Shutterstock αναλαμβάνει να σας παράσχει το βέλτιστο δυνατό περιεχόμενο σε εικόνες, βίντεο, μουσική κ.ά. Θέλουμε να τιμήσουμε τους συνεργάτες μας που συμβάλλουν να εκπληρώνουμε αυτήν την υπόθεση, καθώς παρέχουν εικαστικά έργα που δίνουν αξία και συναρπάζουν, σε καθημερινή βάση. Στόχος το μεγαλείο και η έμπνευση, το πάθος μας.