Image One
Image One
Image One
Image One

Fă cunoștință cu artiștii

1 /8
 • Thailanda

  Anusorn Nakdee

  Explorează lumea lucrărilor vizuale create prin tehnologia 3D de artistul Anusorn Nakdee din Thailanda. Vei descoperi modele cu parcurs liber, medii îmbogățite și o predispoziție pentru imagini cu mâncăruri și băuturi.

 • Indonezia

  Kurit Afshen

  Celebrând culorile îndrăznețe și modelele strălucitoare ale lumii naturale, macrofotograful indonezian Kurit Afshen te aduce mai aproape de partea sălbatică a vieții.

 • Ucraina

  puhhha

  Fotografii de la puhhha din Ucraina aduc în prim-plan incluziunea prin portrete din domeniul modei și cosmeticii care ilustrează fețe noi și diverse.

 • Cipru

  Kev Klopper

  Kev Klopper este un studio de producție video din Cipru care creează cu pasiune clipuri video noi și originale, axate pe stiluri de viață, ce ilustrează interacțiuni autentice din lumea reală.

 • Regatul Unit

  Helena Perez Garcia

  Ilustratoarea OFFSET Helena Perez Garcia oferă lucrări cu concepte înalte și o sensibilitate misterioasă ce dezvăluie un simț distinct al supranaturalului.

 • Regatul Unit

  FenlioQ

  FenlioQ din Regatul Unit realizează lucrări impresionante de fotografie/videografie cu peisaje urbane și spații în aer liber din Asia și din întreaga lume.

 • Rusia

  Angelina Bambina

  Designerul rus Angelina Bambina își face remarcat stilul unic în ilustrații vectoriale. Admiră modelele complexe și subiectele deosebite și găsește surse diverse de inspirație pentru creațiile tale.

 • Suedia

  Maskot

  Agenția de fotografie Maskot din Suedia aduce o sensibilitate scandinavă puternică în portretele sale, oferind fotografii selecționate ce ilustrează stiluri de viață din regiune.

Glisează

INSPIRAȚIAÎNCEPE AICI

Cauți mereu resurse de calitate pentru proiectele tale creative. Iar noi îți oferim alegerea perfectă. Shutterstock a fost creat pentru a oferi cele mai bune imagini, clipuri video, piese muzicale și altele. Le suntem recunoscători colaboratorilor noștri care ne ajută să ne îndeplinim promisiunea, publicând zilnic lucrări remarcabile ce pot îmbunătăți orice proiect. Calitatea excelentă este obiectivul, iar inspirația este marea noastră pasiune.