Image One
Image One
Image One
Image One

Tutustu taiteilijoihin

1 /8
 • Thaimaa

  Anusorn Nakdee

  Sukella Thaimaasta kotoisin olevan Anusorn Nakdeen luomaan 3D-maailmaan, jossa esiintyvät vapaasti virtaavat kuviot ja runsaat ympäristöt sekä tyylikkäät ruoka- ja juomakuvat.

 • Indonesia

  Kurit Afshen

  Indonesialainen valokuvaaja Kurit Afshen hyödyntää luonnollisen maailman rohkeita värejä ja kirkkaita kuvioita ja vie sinut lähelle elämän villiä puolta.

 • Ukraina

  puhhha

  Ukrainassa toimivan puhhhan valokuvaajat tuovat inklusiivisuuden etualalle kauneutta ja muotia uhkuvilla muotokuvilla, joiden pääosassa loistavat raikkaat ja monimuotoiset kasvot.

 • Kypros

  Kev Klopper

  Kev Klopper on kyproslainen videotuotantostudio, joka on keskittynyt tarjoamaan tuoretta lifestyle-alkuperäisvideomateriaalia autenttisesta vuorovaikutuksesta tosielämän tilanteissa.

 • Yhdistynyt Kuningaskunta

  Helena Perez Garcia

  OFFSET-kuvittaja Helena Perez Garcia tarjoaa high-concept-kuvituskuvia, joissa on mystistä herkkyyttä ja erityistä surrealismin tuntua.

 • Yhdistynyt kuningaskunta

  FenlioQ

  Isossa-Britanniassa toimiva FenlioQ tarjoaa upeita kaupunkimaisemia ja ulkoilmavalokuvia/-videokuvia eri puolilta Aasiaa sekä muualta maailmasta.

 • Venäjä

  Angelina Bambina

  Venäläinen suunnittelija Angelina Bambina tuo ainutlaatuisen tyylinsä vektorikuvituskuviin. Monisyisiä kuvioita, erilaisia kohteita ja monipuolista luovaa inspiraatiota.

 • Ruotsi

  Maskot

  Ruotsalainen valokuvaustoimisto Maskot tuo muotokuviin voimakasta skandinaavista herkkyyttä tarjoamalla kuratoituja lifestyle-valokuvia eri puolilta Pohjoismaita.

Vedä

INSPIRAATIOALKAA TÄÄLTÄ

Et koskaan lakkaa pyrkimästä täydellisyyteen luovissa projekteissasi. Tässä me astumme kuvaan. Shutterstock pyrkii tarjoamaan vain parhaita kuva-, videomateriaali- ja musiikkituotteita ja paljon muuta. Juhlistamme sisällöntuottajia, jotka auttavat meitä täyttämään lupauksemme tarjota taidetta, joka kohottaa ja lumoaa päivästä toiseen. Tavoitteenamme on suuruus ja inspiraationamme intohimo.