Image One
Image One
Image One
Image One

Megismerkedés a művészekkel

1 /8
 • Thaiföld

  Anusorn Nakdee

  Merüljön el a thaiföldi Anusorn Nakdee 3D technikával generált vizuális világában, ahol szabadon áramló mintázatok, részletgazdag környezetek, valamint kiváló étel- és italképek veszik körül.

 • Indonézia

  Kurit Afshen

  A természeti világ merész színeit és élénk mintázatait kiemelő indonéz makrofotós, Kurit Afshen igazán közelre hozza az élet vadabb oldalát.

 • Ukrajna

  puhhha

  A puhhha ukrajnai fotósai a befogadást helyezik előtérbe a friss, sokszínű arcokat felvonultató szépség- és divatipari portréikkal.

 • Ciprus

  Kev Klopper

  A Kev Klopper ciprusi videókészítő stúdió friss, eredeti életmódvideók készítésével foglalkozik, amelyek valóvilágbeli közegekben ábrázolnak hiteles cselekedeteket.

 • Egyesült Királyság

  Helena Perez Garcia

  Helena Perez Garcia OFFSET-illusztrátor rejtélyes szellemiségű „high concept” illusztrációkat kínál, melyekben határozottan szürreális jegyek fedezhetők fel.

 • Egyesült Királyság

  FenlioQ

  Az Egyesült Királyságban megtalálható FenlioQ lenyűgöző városképeket és kültéri fotográfiai/videográfiai anyagokat gyárt Ázsia-szerte és világszerte.

 • Oroszország

  Angelina Bambina

  Angelina Bambina orosz dizájner saját egyedi stílusával ruházza fel a vektoros illusztrációit. Munkáiban komplex mintázatokra, sokszínű alanyokra és széleskörű kreatív inspirációra lelhet.

 • Svédország

  Maskot

  A Maskot nevű svéd fényképészeti iroda igazán skandináv megközelítést csempész a portréfotókba, és válogatott életmódfényképeket kínál a régió különböző területeiről.

Húzzon

AZ INSPIRÁCIÓITT  KEZDŐDIK

Tudjuk, hogy a kreatív projektjeiben Ön is mindig a kiválóságra törekszik. Itt jövünk a képbe mi! A Shutterstock a legjobb képeket, videókat, zenéket és egyéb anyagokat nyújtja. Kiemelt figyelmet fordítunk feltöltőinkre, akik kiemelkedő, lenyűgöző alkotásaik felkínálásával nap mint nap lehetővé teszik számunkra ennek az ígéretnek a betartását. Célunk a nagyszerűség, szenvedélyünk az inspiráció.